Koirat

Kotia etsivät

Kodittomasta koirasta saa mitä parhaimman ja luotettavan ystävän. Jokainen koira ansaitsee oman perheen ja paljon rakkautta, siksi haluammekin auttaa perhettä ja koiraa löytämään toisensa. Pyrimme saamaan jokaisesta kodittomasta koirasta mahdollisimman paljon tietoa, kuvia ja videoita. Vierailemme tarhoilla tutustumassa kotia etsiviin koiriin 1-3 kertaa vuodessa. Koirien rotuja emme voi kuin arvailla, sillä yleensä kotia etsivissä koirissa voi olla useampaa rotua. Sen vuoksi kodittomasta koirasta voikin löytyä mitä persoonallisempia yksilöitä! Pennuista on hankalampi arvioida kokoa täysikasvuisena, sillä harvemmin on olemassa tietoa pentujen vanhemmista, korkeintaan emästä.

Pyrimme ottamaan adoptio-ohjelmaamme mahdollisimman hyväluontoisia koiria. Tiedossa olevista käytösongelmista kerromme koiran kuvauksessa. Jos sinua kiinnostaa erityisesti jokin kotia etsivistä koiristamme, yritämme saada vielä lisätietoa koirasta. Huomioithan kuitenkin, että koirien käytös voi muuttua sen päästyä pois tarhaoloista omaan kotiin. Luethan infopakettimme koiraa harkitsevalle, ennen kuin päätät adoptoinnista.

Koirilla voi olla todella kurjat taustat ja traumoja monenlaisesta kaltoinkohtelusta, kuten sitä on voitu pahoinpidellä tai se on joutunut kärsimään nälästä. Yleensä koirat nauttivat täysin, kun saavat oman lämpimän pedin, herkullista ruokaa ja yltäkylläisesti rakkautta, ja osaavat myös osoittaa kiitollisuutensa. Taustojensa vuoksi koira voi myös aluksi olla arka tai arastella uusia asioita ja ihmisiä, mutta pikkuhiljaa luottamuksen kehittyessä koira kyllä reipastuu. Luethan myös: Terveys ja sairaudet. Erilaisissa ongelmatilanteissa voit aina turvautua yhdistykseen. Me haluamme auttaa jokaista adoptoijaa ja kauttamme adoptoitua koiraa voimaan hyvin yhdessä.

Näistä linkeistä (ja yläpalkissa olevasta valikosta) löydät yhdistyksemme kautta kotia etsiviä koiria:

Suomessa kotihoidossa

Tytöt alle 40 cmTytöt 40-50 cmTytöt yli 50 cm

Pojat alle 40 cmPojat 40-50 cmPojat yli 50 cm

Seniorit ja erityisadoptiot

Jos kotia etsivistä koirista ei löydy juuri sellaista, joka sinua kiinnostaa, otathan meihin yhteyttä niin autamme mielellämme oikeanlaisen koiran etsimisessä. Yhteistyötarhoillemme tulee jatkuvasti uusia koiria, jotka eivät heti päivity nettisivuillemme kotia etsiviin.

Ohjeet adoptioprosessiin löytyvät täältä.