Yhteystiedot

Tällä sivulla on hallituksen jäsenten yhteystiedot. Huomioithan ettemme aina voi olla tavoiteltavissa, sillä teemme yhdistystyötä täysin vapaaehtoisvoimin muun elämämme, (vuoro)työmme, opiskelumme ja harrastustemme ohella. Pyydämme, että lähestyt meitä sähköpostitse ja varaat tarvittaessa sitä kautta soittoajan.

Yhdistyksen osoite: Kyproskoirat ry, Rajaniementie 180, 41120 Puuppola

Yhdistyksen sähköposti: info.kyproskoirat@gmail.com

HALLITUS:

KATJA LEPPÄNEN
Puheenjohtaja
Puh. 040 760 3056 (kiireelliset asiat)
katja.kyproskoirat@gmail.com

• Tilinhoito, projektit, TRACES, Turvasiru.fi

Hei! Olen Katja ja asustelen maaseudulla Jyväskylässä. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa sen perustamisesta lähtien ja puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2014. Asuin Kyproksella vuosina 2008-2013. Näiden vuosien aikana näin paljon eläinten kaltoinkohtelua, sekä ei-toivottuja, surullisia, loukkaantuneita ja sairaita koiria täynnä olevia tarhoja, jonka vuoksi haluan tehdä vapaaehtoistyötä Kyproksen eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ensimmäinen rescuekoirani Toivo tuli minulle vuosi saarelle muuton jälkeen. Toivon lisäksi kotonani asustaa tällä hetkellä kolme muuta kyproskoiraa. Muistoissa ja sydämessä mukana matkaa kaksi edesmennyttä kyproskoiraa, sekä yksi kyproskissa. Vapaaehtoistyöstä eläinten parissa on tullut minulle elämäntapa, joka on tuonut elämääni paljon iloa, kokemuksia ja samanhenkisiä ihmisiä.

ELINA PUNKERI
Varapuheenjohtaja & rahastonhoitaja
(Varaa soittoaika sähköpostitse)
elina.kyproskoirat@gmail.com

• Tilinhoito, projektit

Hei! Olen Elina ja asun Helsingissä. Minulta löytyy kotoa kaksi Kyproskoiraa, lokakuussa 2011 adoptoimani Julia ja toukokuussa 2012 adoptoimani Lumi. Olen toiminut Kyproskoirat ry:ssä sen perustamisesta saakka toimien ensimmäiset kaksi vuotta puheenjohtajana ja vuodesta 2014 varapuheenjohtajana. Ajatus yhdistyksen perustamisesta alkoi tutustuttuani Katjaan, joka asui silloin Kyproksella ja hänen kautta minulle selveni, kuinka yleistä ja julmaa eläinten kaltoinkohtelua saarella on. Olemme kierrelleet ympäri saarta lukuisilla koiratarhoilla tarhojen tilannetta kartoittaen sekä pelastaneet kadulta kaltoinkohdeltuja koiria ja kissoja. Toimenkuvaani kuuluu erilaisten projektien suunnittelu ja toteutus sekä lentokentällä koirien vastaanotto. Autan myös Helsingissä tapahtumien järjestämisessä, joilla saamme kerättyä rahaa tarhojen kunnostamista, koirien ja kissojen sterilointeja sekä loishäätöjä varten. Oma koirani sairastaa leishmanioosia ja toinen koira on sairastanut myös ehrlichian, joten opastan adoptoijia tauteihin liittyvissä kysymyksissä. Kyproksen löytökoirien ja -kissojen auttaminen on minulle erittäin tärkeää, sillä olen nähnyt monia todella surullisia eläinten kaltoinkohtelu tapauksia saarella. Toivon, että pitkäjänteisellä työllä saaren löytökoiramäärä saataisiin vähentymään ja valistustyöllä myös kaltoinkohtelu loppumaan.

MERITA SUHONEN
Sihteeri
(Varaa soittoaika sähköpostitse)
merita.kyproskoirat@gmail.com

• Yhteydenpito Kyprokselle: Aradippou DogShelter, lentojen organisointi, adoptiohaastattelut

Hei! Olen Merita ja asun Helsingissä. Yhdistyksen toimintaan liityin vuonna 2012. Minulla on kolme koiraa, joista yksi on Kyproskoira Nette, joka tuli minulle vuoden 2012 lopussa. Eläimet ja erityisesti koirat ovat olleet koko elämäni lähellä sydäntäni ja näin pääsen osaltani vaikuttamaan tähän tärkeään työhön. Yhdistyksen toiminnassa hoidan pääasiassa adoptiohaastatteluja, lentojen organisointia, sekä Aradippoun tarhan yhteydenpitoa. Olen mukana myös erilaisissa tapahtumissa ja vastaanottamassa Suomeen tulevia koiria. Tässä työssä tärkein palkinto on löytää koirille oma koti ja mahdollisuus parempaan elämään perheenjäsenenä.

ELISA VUORI
Hallituksen jäsen
Puh. 041 721 2798
(Varaa soittoaika sähköpostitse)
elisa.kyproskoirat@gmail.com

• Tapahtumavastaava, adoptiohaastattelut

Hei, olen Elisa ja asun Helsingissä. Minulle tuli Kyproskoirien kautta ensimmäinen koirani, Armi, vuonna 2013. Hyvin pian liityin yhdistyksen toimintaan mukaan voidakseni auttaa myös muita koiria kuin tätä yhtä. Armi on opettanut minulle paljon elämästä, rakkaudesta, luottamuksesta ja ystävyydestä, mutta myös kivusta, pelosta ja niiden voittamisesta. Adoptoiminen oli yksi elämäni parhaita päätöksiä. Haluan omalla toiminnallani antaa mahdollisimman usealle koiralle mahdollisuuden uuteen elämään omassa kodissa, ja toivon, että pitkällä aikavälillä vaikutamme myös Kyproksella eläinten hyvinvointiin ja ihmisten asenteisiin eläimiä kohtaan. Kyproskoirat ry:n toiminnassa teen adoptiohaastatteluja, järjestän erilaisia tapahtumia, ja käyn lentokentällä vastaanottamassa Suomeen tulevia koiria.

EVELIINA RAHKONEN
Hallituksen jäsen
eveliina.kyproskoirat@gmail.com

• Facebook- kirppiksen ylläpito

Moikka, olen Eveliina Jyväskylästä. Liityin mukaan yhdistyksen hallitukseen vuonna 2014. Siskoni Katjan asuessa Kyproksella vierailin saarella ja näin omin silmin eläinten tilanteen. Siitä heräsi palava halu auttaa. Teen paljon käsitöitä, joista suuri osa päätyykin myyntiin koirien hyväksi Kyproskoirien kirppissivulle ja myyjäisiimme. Oma Kyproskoirani Cody saapui Suomeen vuonna 2010. Vaikka tilanne Kyproksella tuntuu joskus toivottomalta ja usein tuntee itsensä liian pieneksi sen kaiken edessä, pienilläkin teoilla on väliä. Yksikin oman kodin saanut rakastettu eläin tekee kaikesta sen arvoista, ja Cody onkin omiaan minua siitä muistuttamaan.

SAARA FREDRIKSSON
Hallituksen jäsen
Puh. 040 471 9613
(Varaa soittoaika sähköpostitse)
saara.kyproskoirat@gmail.com

• Tapahtumavastaava II, (adoptiohaastattelut)

Hei, olen Saara ja asun Helsingissä. Olen ollut mukana yhdistyksen toiminnassa vuodesta 2013. Olen aina ollut eläinrakas ja vaikka oma elämäntilanteeni ei salli koiralle kodin antamista, pyrin tekemään mitä voin auttaakseni kodittomia koiria ja muita eläimiä. Itselläni on kaksi kissaa.