Yhteystiedot

Tällä sivulla on hallituksen jäsenten yhteystiedot. Huomioithan ettemme aina voi olla tavoiteltavissa, sillä teemme yhdistystyötä täysin vapaaehtoisvoimin muun elämämme, (vuoro)työmme, opiskelumme ja harrastustemme ohella. Pyydämme, että lähestyt meitä sähköpostitse ja varaat tarvittaessa sitä kautta soittoajan.

Yhdistyksen osoite: Kyproskoirat ry, Rajaniementie 180, 41120 Puuppola

Yhdistyksen sähköposti: info.kyproskoirat@gmail.com

HALLITUS

KATJA LEPPÄNEN
Puheenjohtaja
Puh. 040 760 3056 (kiireelliset asiat)
katja.kyproskoirat@gmail.com

• Tilinhoito, projektit, TRACES, Turvasiru.fi

Hei! Olen Katja ja asustelen maaseudulla Jyväskylässä. Olen ollut yhdistyksen toiminnassa sen perustamisesta lähtien ja puheenjohtajana olen toiminut vuodesta 2014. Asuin Kyproksella vuosina 2008-2013. Näiden vuosien aikana näin paljon eläinten kaltoinkohtelua, sekä ei-toivottuja, surullisia, loukkaantuneita ja sairaita koiria täynnä olevia tarhoja, jonka vuoksi haluan tehdä vapaaehtoistyötä Kyproksen eläinten hyvinvoinnin edistämiseksi. Ensimmäinen rescuekoirani Toivo tuli minulle vuosi saarelle muuton jälkeen. Toivon lisäksi kotonani asustaa tällä hetkellä neljä muuta kyproskoiraa. Muistoissa ja sydämessä mukana matkaa kaksi edesmennyttä kyproskoiraa, sekä yksi kyproskissa. Vapaaehtoistyöstä eläinten parissa on tullut minulle elämäntapa, joka on tuonut elämääni paljon iloa, kokemuksia ja samanhenkisiä ihmisiä.


ELINA PUNKERI
Varapuheenjohtaja & rahastonhoitaja
(Varaa soittoaika sähköpostitse)
elina.kyproskoirat@gmail.com

• Tilinhoito, projektit

Hei! Olen Elina ja asun Jyväskylässä. Minulta löytyy kotoa tällä hetkellä yksi Kyproskoira, toukokuussa 2012 adoptoimani Lumi. Olen toiminut Kyproskoirat ry:ssä sen perustamisesta saakka toimien ensimmäiset kaksi vuotta puheenjohtajana ja vuodesta 2014 varapuheenjohtajana. Ajatus yhdistyksen perustamisesta alkoi tutustuttuani Katjaan, joka asui silloin Kyproksella ja hänen kautta minulle selveni, kuinka yleistä ja julmaa eläinten kaltoinkohtelua saarella on. Olemme kierrelleet ympäri saarta lukuisilla koiratarhoilla tarhojen tilannetta kartoittaen sekä pelastaneet kadulta kaltoinkohdeltuja koiria ja kissoja. Toimenkuvaani kuuluu erilaisten projektien suunnittelu ja toteutus, rahastonhoito sekä tapahtumien järjestäminen. Edesmennyt rakas Julia-Kyproskoirani sairasti leishmaniaa, johon menehtyi vuosien sairastamisen myötä syyskuussa 2020. Kyproskoirani Lumi on sairastanut myös ehrlichian, joten opastan adoptoijia tauteihin liittyvissä kysymyksissä. Kyproksen löytökoirien ja -kissojen auttaminen on minulle tärkeää ja antoisaa vapaaehtoistyötä, sillä olen nähnyt monia todella surullisia eläinten kaltoinkohtelu tapauksia saarella. Toivon, että pitkäjänteisellä työllä saaren löytökoiramäärä saataisiin vähentymään ja valistustyöllä myös kaltoinkohtelu loppumaan.


SAARA FREDRIKSSON
Sihteeri
Puh. 040 471 9613
(Varaa soittoaika sähköpostitse)
saara.kyproskoirat@gmail.com

• Tapahtumien organisointi, adoptiohaastattelut

Hei! Olen Saara ja asun Helsingissä. Olen ollut mukana yhdistyksen toiminnassa vuodesta 2013. Olen ollut aina eläinrakas ja pyrin pitkäjänteisesti edistämään eläinten oloja. Kyproskoirat ry:n hallituksessa toimimisen lisäksi olen kuulunut Responsible rescuen ohjausryhmään sen muodostamisesta alkaen eli vuodesta 2020. Vapaa-ajallani teen pienimuotoisesti ja paikallisesti eläinpelastustyötä etenkin luonnonvaraisten eläinten auttamiseksi. Itselläni on kaksi kissaa.


ELISA VUORI
Hallituksen jäsen

Puh. 041 721 2798
(Varaa soittoaika sähköpostitse)
elisa.kyproskoirat@gmail.com

• Tapahtumien organisointi, adoptiohaastattelut

Hei, olen Elisa ja asun Helsingissä. Minulle tuli Kyproskoirien kautta ensimmäinen koirani, Armi, vuonna 2013. Hyvin pian liityin yhdistyksen toimintaan mukaan voidakseni auttaa myös muita koiria kuin tätä yhtä. Armi on opettanut minulle paljon elämästä, rakkaudesta, luottamuksesta ja ystävyydestä, mutta myös kivusta, pelosta ja niiden voittamisesta. Adoptoiminen oli yksi elämäni parhaita päätöksiä. Haluan omalla toiminnallani antaa mahdollisimman usealle koiralle mahdollisuuden uuteen elämään omassa kodissa, ja toivon, että pitkällä aikavälillä vaikutamme myös Kyproksella eläinten hyvinvointiin ja ihmisten asenteisiin eläimiä kohtaan. Kyproskoirat ry:n toiminnassa teen adoptiohaastatteluja, järjestän erilaisia tapahtumia, ja käyn lentokentällä vastaanottamassa Suomeen tulevia koiria.


MERITA SUHONEN
Hallituksen jäsen

(Varaa soittoaika sähköpostitse)
merita.kyproskoirat@gmail.com

• Yhteydenpito Kyprokselle: Aradippou DogShelter, lentojen organisointi, adoptiohaastattelut

Hei! Olen Merita ja asun Helsingissä. Yhdistyksen toimintaan liityin vuonna 2012, jolloin minulle tulikin ensimmäinen Kyproskoira Nette sen hetkiseen kahden koiran laumaan. Kaikki nämä rakkaat ovat jo edesmenneitä, mutta tällä hetkellä meillä asustaa kaksi koiraa. Matkan varrella meillä on käynyt vierailemassa myös muutama kyproslainen hoitokoira odottamassa omaa kotiaan. Eläimet ja erityisesti koirat ovat olleet koko elämäni lähellä sydäntäni ja näin pääsen osaltani vaikuttamaan tähän tärkeään työhön. Yhdistyksen toiminnassa hoidan pääasiassa adoptiohaastatteluja, lentojen organisointia, sekä Aradippoun tarhan yhteydenpitoa. Olen mukana myös erilaisissa tapahtumissa ja vastaanottamassa Suomeen tulevia koiria. Tässä työssä tärkein palkinto on löytää koirille oma koti ja mahdollisuus parempaan elämään perheenjäsenenä.


ANNAMARIA SUVANTO
Hallituksen jäsen

(Varaa soittoaika sähköpostitse)
annamaria.kyproskoirat@gmail.com

• Tapahtumien organisointi, adoptiohaastattelut

Hei, olen Annamaria. Kotikuntani on Limingassa Pohjois-Pohjanmaalla, mutta työni puolesta asustelen Jyväskylässä. Kyproskoirien yhdistyksen toimintaan olen alun perin tutustunut pikkusiskoni Elinan kautta ja ollut mukana hallituksessa sen perustamisen alkuaikoina. Nyt lähdin jälleen pyydettäessä innolla mukaan yhdistyksen toimintaan. Kyprokselta olen adoptoinut itselleni kaksi koiraa, joista seuranani on vielä vuonna 2013 adoptoimani Nelli.   Olen aina ollut hyvin eläinrakas ja eläinten auttaminen luonnollista minulle. Olen kiinnostunut sekä lemmikki- että luonnonvaraisten eläinten hoitamisesta ja auttamisesta. Luonto ja luonnonsuojelu ovat myös minulle tärkeitä. Liikun paljon luonnossa sekä työ- että vapaa-aikana.