Jäsenyys

Kyproskoirat ry:n toimintaa voit tukea ryhtymällä kannatusjäseneksi. Jäsenyys on helppo tapa tukea yhdistyksemme toimintaa ja olla mukana luomassa kodittomille eläimille parempaa huomista. Jäsenmaksut on merkittävä tuki toiminnallemme, auta meitä auttamaan.

Jäsenmaksu maksetaan yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Kannatusjäsenmaksu vuodelle 2023 on 20€. Jäsenmaksun voit maksaa Kyproskoirat ry:n käyttötilille: Osuuspankki FI98 5396 0220 1683 80. Viitenumero on 1245. Voit myös maksaa jäsenmaksun MobilePaylla käyttämällä lyhytnumeroa: 57065. Voit myös tukea yhdistystä liittymällä ainaisjäseneksi, ainaisjäsenmaksu on 200 euroa. Jäsenmaksut käytetään kokonaisuudessaan kodittomien eläinten auttamiseen.

Kokouskutsua ja mahdollista muuta jäsenpostia varten voit halutessasi ilmoittaa sähköpostiosoitteesi yhdistykselle (info.kyproskoirat@gmail.com).

Kyproskoirat ry kiittää kaikkia tukijoita, jotka mahdollistavat yhdistyksen toiminnan ja avunsaannin heikoimmassa asemassa oleville koirille ja kissoille Kyproksella.