Yhteistyössä Suomessa

 

RESPONSIBLE RESCUE

RR

Responsible Rescue -sitoumus on suomalaisten rescueyhdistysten yhdessä kehittämä toimintamalli yhdistyksille, jotka haluavat toimia vastuullisina tuojina rescuekentällä. Sitoumuksen tavoitteena on yhtenäistää toiminnan laatua Suomessa ja auttaa rescuekoiran adoptointia harkitsevia henkilöitä varmistumaan adoption parhaasta mahdollisesta turvallisuudesta. Sitoumuksen toivotaan myös helpottavan vastuullisen rescuetuonnin erottamista pentutehtailusta.

Sitoutuneet rescueyhdistykset noudattavat toiminnassaan maakohtaisia kriteereitä eläimen terveyteen liittyvissä asioissa, sekä vastuullisia, kestäviä ja eläinten oloja lähtömaissa parantavia  toimintaohjeita.

TURVASIRU.FI

Turvasiru logoLemmikin katoaminen, karkaaminen tai varkaiden käsiin joutuminen on painajainen omistajalle. Yhtälailla eläin kärsii suunnattomasti, jos se joutuu eroon omistajastaan. Turvasiru-verkkopalvelu auttaa sekä omistajaa että lemmikkiä löytämään toisensa. Kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Turvasiru tuo kadonneen kaverin takaisin!
Kun mikrosirutetun lemmikin tiedot viedään Turvasiru-verkkopalveluun, saa lemmikki parhaan mahdollisen turvan. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7.

Turvasirun avulla koditon eläin löytää tiensä takaisin kotiin ja jännittävä seikkailu voi päättyä onnellisesti. Rekisteröimällä lemmikkisi Turvasiruun Kyproskoirat ry:n kautta, tuet samalla eläinsuojelutyötämme kodittomien koirien hyväksi Kyproksella. Mikäli haluat rekisteröityä kauttamme palveluun, otathan yhteyttä katja.kyproskoirat[at]gmail.com.

DOG FORCE ONE RY

Dog force one logo

Dog Force One ry on heinäkuussa 2011 perustettu hyväntekeväisyysyhdistys, joka auttaa hylättyjä ja kaltoin kohdeltuja koiria, hevosia, aaseja sekä muita lemmikki- ja kotieläimiä.

Yhdistys pyrkii, paitsi toimittamaan konkreettista apua hädän alaisille eläimille, myös parantamaan eläinten asemaa ja kohtelua mm. jakamalla tietoa eläinten oikeanlaisesta hoidosta ja käsittelystä sekä yrittämällä vaikuttaa lainsäädäntöön.

Yhdistys kerää varoja ja tavaralahjoituksia yhteistyöyhdistyksille, koiratarhoille sekä rescue-keskuksille. Dog Force One ry:n pääasialliset avustuskohteet sijaitsevat tällä hetkellä Espanjassa.

DESIGNDOG

Designdog logoYksilöllisiä koirien varusteita Suomalaisena käsityönä, mittojen mukaan laadukkaista materiaaleista. Vuosien kokemuksella kaiken kokoisille karvakuonoille 🙂

Tuotteiden tärkein ominaisuus on turvallisuus, ja näin ollen niissä käytetään vain kulloiseenkin käyttötarkoitukseen soveltuvia materiaaleja. Kaikki tuotteissa käytettävät metalliosat ovat hitsattuja eläintarviketeollisuuteen tarkoitettuja, ja tuotteet ommellaan teollisuuskoneilla vahvoilla langoilla.

Toiminnan takana on vastuunsa kantava yhden naisen yritys, Designdog Webshop Ky (2196840-8), perustettu 2008.

Designdogin Kyproskoirille suunnittelemat kannatustuotteet