Tilinpäätös

Vuonna 2018 koiria tuli hieman vähemmän kuin viime vuonna, josta syystä adoptiotuotot (9070e) laskivat hiukan. Ne eivät kattaneet täysin adoptoitavien koirien kustannuksia (10 072,41e), mikä oli odotettavissa, koska toimme Suomeen kotihoitoon seniorikoiria, joiden eläinlääkärikustannukset olivat korkeat. Koirien tuontikustannukset koostuvat eläinlääkärikustannuksista Kyproksella (sterilointi/kastrointi, rokotukset, sirutus) ja Suomessa (kotihoitokoirien eläinlääkäri- ja tarvikekulut) ja kuljetuskustannuksista (lentokulut, TRACES-kulut, lentoboksien rahti takaisin Kyprokselle). Muut koirakulut (130e) ovat Turvasiru-koodien ostaminen. Toimistokulut (544,32e) ovat rahankeräysluvan hakeminen poliisilta (300e), yhdistyksen hallintokuluja Patentti- ja rekisterihallitukselle (n. 114,92e), nettisivujen vuosikulut (99e), ja postikuluja (30,4e).

Avustuksemme yhteistyötarhoille (10 140,45e) kasvoivat merkittävästi viime vuodesta, koska yhdistyksemme sai lahjoituksia aikaisempaa enemmän rahankeräysluvan myötä. Avustuksilla hankittiin yhteistyötarhoille koirahäkkejä ja Aradippoun tarhaa kunnostettiin. Koirille maksettiin matolääkkeitä, rokotuksia ja punkkipantoja, ja tarhoja autettiin eläinlääkärikustannuksissa ja ruokakustannuksissa. Myös muutamien kissojen sterilointeja/kastrointeja maksettiin.

Varainhankinnan tuotot olivat 6331,64e. Tämä koostui tapahtumatuotoista, huutokauppatuotoista, kirppistuotoista ja kannatustuotemyynnistä. Varainhankinnan kustannukset olivat 1245,75e. Merkittävin kustannus oli kalentereiden painatus (458e), ja myytyjen tuotteiden postikulut (344e). Myimme edelleen yhteistyössä Dog Force Onen kanssa t-paitoja, joista tuotot jakautuvat puoliksi.